Terkkarin kokenut kolmikko lähtee puolustamaan kaupunkinsa sote-palveluita – Naantalin ilosanomaa viedään maakuntaan

”Me kaikki olemme mukana jo kuntapolitiikassa. Nopeasti hahmotamme asioita, emmekä jää nurkkaan kuuntelemaan. Kotikuntaan päin ei saa liikaa olla kallellaan, mutta se pitää ottaa huomioon,” sanoo Sirpa Hagsberg.

Kaikki kolme koronarokotusta ovat Reetta Tanila-Järvinen, Hanna Gustafsson ja Sirpa Hagsberg jo saaneet, ja potilaiden kanssa kasvomaskeja pidetään hengitystä suodattamassa. Aluevaltuutetut Reetta Tanila-Järvinen, Hanna Gustafsson ja Sirpa Hagsberg kokoontuivat hetkeksi vieri viereen Naantalin terveyskeskuksessa maanantai-iltana.

26.1. 6:00

Naantalin terveyskeskuksen työntekijöistä kolme oli maanantaina illansuussa erityisen onnellisia, tosin väsyneitä. Heidät oli sunnuntain vaaleissa valittu Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valtuustoon, ja ilta oli venynyt.

”Meillä on maanantai aina kiireinen päivä, mutta tänään on vaalien takia soinut ja piipannut puhelin taukoamatta”, sanoo sairaanhoitaja Reetta Tanila-Järvinen, 45, (kesk). Hän on työskennellyt avosairaanhoidossa Naantalissa vuodesta 2000, ja hän on myös Tehyn pääluottamusmies ja kaupunginvaltuutettu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos