Valtio panttaa E18-päätöstä mutta Raisio ryhtyy toimeen –Tekninen johtaja Timo Oja: ”On ajateltu että Martinkadun töitä päästään aloittamaan ehkä syksyllä”

Yleisön vaikuttamisaika meni jo, mutta E18:n tietyömaan liikennejärjestelyistä on luvassa tiedotustilaisuus tai ainakin tiedottamista.

Tasalan ja Lumparlan välissä Raisiontiestä irtoava osuus Soliniuksekujaa muutetaan Soliniuksenkaduksi ja sitä levennetään ja pidennetään etelään päin risteämään liikenneympyrässä kokonaan uuden Elauksenkadun kanssa.

Vaikka valtion rahoituspäätös E18-tien viemisestä tunneliin Raision keskustassa ainakin vielä on tekemättä, Raision kaupunki on aloittamassa konkreettiset työt.

Raision vs. tekninen johtaja Timo Oja sanoo, että syksyllä kaupunki todennäköisesti rakentaa jo Martinkatua. Sen katusuunnitelman vahvisti infralautakunta joulukuussa. Tiistaina infralautakunta hyväksyi ison joukon muita katusuunnitelmia, ja niiden yhteen laskettu kustannusarvio on liki 30 miljoonaa euroa, josta kaupungin maksuosuus on yli 7 miljoonaa euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos