Ylijäämäruoan jakaminen alkaa Raision lukiolla ja Vaisaaren koululla

Raision kaupungin koulujen ylijäämäruoan jakaminen aloitetaan Raision lukiolla sekä Vaisaaren koululla tiistaina 19.4. Ruokajakelun on suunniteltu jatkuvan koulujen kesälomien alkuun asti. Jakelusta vastaa Suomen Punaisen Ristin Raision osasto.

Ruokaa jaetaan Vaisaaren koululla 19.4. alkaen

13.4. 10:10

Ruokaa jaetaan Raision lukiolla ja Vaisaaren koululla 19.4. alkaen koulujen aukiolopäivinä noin klo 13 eteenpäin. Ruokaa voi hakea kuka tahansa. Hakijalla on oltava mukana omat astiat tai rasiat, joihin ruoka annostellaan.

”Ruokaa jaetaan niin kauan kuin sitä riittää. Ylijäävän ruoan määrää ei valitettavasti pystytä ennakoimaan, joten jaettavan ruoan määrä vaihtelee päivittäin”, Raision kaupungin ruokapalvelupäällikkö Mervi Heinonen kertoo tiedotteessa.

Ruoka jaetaan koulun sisätiloissa. Terveysturvallisista syistä sisälle päästetään yksi hakija kerrallaan. Raision lukiolla ruokajakeluun jonotetaan Kirkkoväärtinkujan puoleisella ovella. Vaisaaren koululla jonotus on ruokalan ovella, koulun pääoven vasemmalla puolella. Hakijoille suositellaan maskin käyttöä.

Ruokaa hakiessa on hyvä huomioida pysäköintialueiden vähäisyys koulujen läheisyydessä. Lukiolla pysäköintialue sijaitsee hiekkakentällä Kirkkoväärtinkujan päässä. Vaisaaren koululla pysäköidä voi kirjaston tai vanhan kauppaopiston pysäköintialueelle. Koulujen pihoille ei ole sallittua ajaa, jotta ei aiheudu vaaratilanteita.

Ruokajakelun tarkoituksena on vähentää ruokahävikkiä, ja jaossa on kunkin päivän ruoka-annoksia. Ruokalistat ja mahdolliset allergeenit voi tarkistaa Raision kaupungin sivuilta osoitteesta raisio.fi/ruokalistat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos