Millaisia kokemuksia sinulle on taksikyydeistä?

Taksialan sääntelyä purettiin Suomessa neljä vuotta sitten. Uudistus toi uusia yrittäjiä alalle, mutta myös ongelmia. Millaisia kokemuksia sinulla on taksikyydeistä?

2.8. 9:10

Taksialan ongelmista on puhuttu pitkään. Kuljettajat nahistelevat keskenään vilkkaimmilla taksitolpilla, kaikilla kuljettajilla luvat eivät ole kunnossa ja kyydeissä on suuri hintahaitari. Petollisin aikein liikkuvat taksit eivät välttämättä kulje määränpäähän suorinta reittiä. Julkisuudessa kerrottiin joitakin aikoja sitten tapauksesta, jossa kyyti Turun satamasta kauppatorille kulki Raision kautta, mikä nosti hinnan moninkertaiseksi.

Taksialan uudistus on monien mielestä tuonut myös hyvää. Takseja on entistä enemmän tarjolla, ja taksiala tarjoaa työtä uusille yrittäjille.

Kerro Rannikkoseudun kyselyssä millaisia kokemuksia sinulla on etenkin kyydeistä, joissa lähtöpaikka tai kohde on Raision tai Naantalin puolella. Onko kuljettaja löytänyt vaivatta oikeaan osoitteeseen, onko hinnoittelu ollut kohtuullista ja kyyti turvallista? Voit myös kertoa, mitä mieltä olet taksialan kilpailun vapauttamisesta.

Voit myös jättää yhteystietosi toimituksen tietoon, niin voimme ottaa sinuun yhteyttä ja kysyä tarkemmin kokemuksistasi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos