Hasta la Pastasta tuli menestystarina – Kasvua varsinkin korona-aikana

Vivian Kirjosella on sen verran paljon tekemistä, ettei uusia ravintoloita ole harkinnassa ainakaan tällä hetkellä.

Salivastaava Miina Laivo ja ravintolapäällikkö Vivian Kirjonen käsissään pullo täyteläistä italialaista viiniä sekä annos chilillä ja tuoreilla yrteillä maustettua Pasta arrabiattaa.

10.11. 6:00

Moni ravintola on ajautunut ahdinkoon koronaepidemian ja työvoimapulan takia. Naantalilainen Hasta la Pasta puolestaan on kasvanut ja työntekijöitäkin on riittänyt – paitsi kerran, viime viikolla.

”Jouduttiin laittamaan keskiviikkona kiinni jo iltapäivällä, kun ei saatu iltaan henkilökuntaa”, kertoo ravintolapäällikkö Vivian Kirjonen. Väkeä oli sairaana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos