Pieni yksityinen tislaamo tekee luomuvodkaa keskellä Raision tehtaita

Turun tislaamo Oy aloitti tuotannon loppukesällä. Nyt Kaiho-vodkaa myydään Alkoissa ja vientiinkin on erä jo lähtövalmiiksi pakattu.

Kaiho-vodkan raaka-aine on luomuvehnää Vahdon pitäjästä. Master distiller Jari Varjon mukaan jyvät ovat niin kiinteitä, että myllyssä pitää olla kovapalaterät.

30.12.2022 6:00

Raisiolaisen viinatehtaan Turun tislaamo Oy:n alku on ollut säkenöivä. Vaikka yritys on perustettu viime vuonna ja tuotanto on käynnistynyt loppukesästä 2022, tislaamo on jo saanut Kaiho-vodkastaan kultaiset palkinnot kahdestakin kansainvälisestä kilpailusta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos