Raision yritys- ja rekrymessuilla kymmeniä työnantajia

Tavoitteena on saada messuille ainakin 1500 kävijää.

10.1. 17:10

Rekrymessuille on ilmoittautunut yli 50 työnantajaa, joilla on tarjolla eri pituisia työsuhteita, osa-aikatöitä, kesätöitä ja toistaiseksi voimassa olevia tehtäviä. Työpaikkoja on tarjolla myös alaikäisille ja vieraskielisille. Messuilla on mukana myös ohjaavia tahoja sekä ammatillisen koulutuksen tarjontaa. Messuille on vapaa pääsy.

Raision yritys- ja rekrymessut järjestetään live-tapahtumana kolmatta kertaa. Mukaan on ilmoittautunut yrityksiä laajasti eri toimialoilta, kuten sote, puhtauspalvelut, teollisuus, kauppa sekä matkailu ja ravintola-ala. Monialaiset henkilöstöpalveluyritykset ovat myös laajasti edustettuina.

Työnantajien lisäksi messuilla ovat mukana mm. Joustavasti työhön -hanke, josta saa ohjausta ja apua työhakemusten tekemiseen, etsivä nuorisotyö, Raision kaupungin yritys- ja työllisyyspalvelut, Raseko ammatillisen koulutuksen tarjonnallaan sekä TE-palvelut, jonka pisteeltä löytyy mm. ammatinvalintapsykologi sekä osa-työkykyisten koordinaattori.

”Tavoitteena on saada messuille ainakin 1500 kävijää. Odotamme paikalle myös runsaasti ukrainalaisia ja TE-palveluiden pisteeltä löytyykin myös venäjänkielistä neuvontaa”, sanoo tiedotteessa Rasekon yhteyspäällikkö Susanna Saarinen.

Messujen järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Raision seudun koulutuskuntayhtymä, TE-palvelut Varsinais-Suomi ja Raision kaupunki.

Lista näytteilleasettajista on TE-palveluiden tapahtumasivuilta sekä Rasekon www-sivuilla

Raision yritys- ja rekrymessut tiistaina 17.1.2023 klo 13 - 16 Rasekon ammattiopiston Eeronkujan toimipisteessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos