Myllyn Prisma kiinni jo iltayhdeksältä

Palvelualojen ammattiliiton PAMin kaupan alan lakon piirissä on noin 16 000 kaupan alan työntekijää. Lakko alkoi torstaina Keskon logistiikkapalvelujen alueterminaaleissa sekä 160:ssä S- ja K-ryhmien marketissa ja jatkuu lauantaiaamuun kello 5 asti.

9.2. 10:11

Varsinais-Suomessa lakon piirissä Keskon Liedon terminaali, Salon, Kupittaan, Länsikeskuksen ja Skanssin K-Citymarketit sekä Halikon, Itäharjun ja Myllyn Prismat. Lidlin myymälät eivät ole tällä viikolla lakon piirissä.

SOK tiedottaa, että valtaosa S-ryhmän toimipaikoista palvelee asiakkaitaan normaalisti myös kaksipäiväisen lakon ajan, koska ne eivät kuulu työtaisteluiden piiriin. Kokonaan suljettuna kaksipäiväisen lakon ajan on 12 Prismaa ja 4 S-marketia.

Raision Myllyn Prisma on lakon aikana avoinna supistetuin aukioloajoin kello 7–21. Kauppa on normaalisti avoinna kello 7–23. Myllyn S-Pankin asiakaspalvelupiste on suljettuna torstaina ja perjantaina.

”Olemme yrittäneet valmistautua lakkoon parhaamme mukaan ja tehneet poikkeusjärjestelyitä asiakkaiden kauppapalveluiden turvaamiseksi. On selvää, että näinkin laajalla lakolla kuitenkin on vaikutuksia, ja meillä ne kohdistuvat nyt pääosin 12 Prismaan, jotka ovat lakon ajan suljettuna”, päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho toteaa SOK:n tiedotteessa.

”PAM ja Kaupan liitto ovat näkemyksissään vielä kaukana toisistaan, myös muissa kuin palkkaa koskevissa kysymyksissä. PAMin tavoitteena on edelleen, että kaupan alan työntekijöille tehdään kunnollinen palkankorotus, joka turvaa ostovoimaa ja tuo helpotusta inflaation nostamien kustannusten keskellä. Tämä tarkoittaisi noin 200 euron korotusta palkkoihin”, PAMin puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen sanoo tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos