Nämä kolme muotibrändiä avaavat liikkeet kauppakeskus Myllyssä – Uusia työntekijöitä tarvitaan 35–40

LPP Groupiin kuuluvat Sinsay, Cropp ja House avaavat brändiliikkeet Myllyyn.

Eurooppalaisen muotijätti LPP:n Seija Leppihalme ja Myllyn Mari Hantula allekirjoittivat uusien brändimyymälöiden vuokrasopimukset 9. helmikuuta.

15.2. 8:18

Sinsayn valikoimissa on naisten, miesten ja lasten vaatteita sekä koti- ja beauty-mallistot. House- ja Cropp-brändit on suunnattu erityisesti nuorille aikuisille.

Tähän asti ainoastaan muutamassa Etelä-Suomen kauppakeskuksessa saatavilla olleet brändit avaavat kolme myymälää Myllyssä kesä–heinäkuussa.

”Meille on ollut selvää, että haluamme avata myymälöitämme myös Turun suuntaan. Myllyllä on monia vahvuuksia: se on houkutteleva ja monipuolinen kauppakeskus, jolla on kasvava asiakasvirta ja joka tavoittaa lähikunnista paljon kävijöitä”, sanoo LPP Finlandin Operational Manager Seija Leppihalme tiedotteessa.

Brändien taustalla oleva LPP Group on puolalainen perheyritys, joka on toiminut Puolassa ja sen ulkopuolella 30 vuoden ajan.

Suomessa konsernin tavoitteena on nostaa myymälöiden määrä nykyisestä yhdeksästä kahteenkymmeneen vuoden loppuun mennessä.

”Myllyn myymälöihin palkataan tuntisopimuksella alustavan suunnitelman mukaan 35–40 henkilöä sekä lisäksi keikka-apulaisia”, Leppihalme kertoo.

LPP Finland Oy vuokraa Myllystä kerralla 2 000 neliötä liiketilaa, joka jaetaan kolmen brändimyymälän kesken. Sopimuksen myötä Myllyn käyttöaste on 97 prosenttia”

”Vuokraus käy nyt Myllyssä kuumana, ja meillä on mahdollisuus keskittyä suunnittelemaan tulevaisuuden kestävän kauppakeskuksen tarjontaa ja kumppaneita vieläkin tarkemmin”, sanoo Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula tiedotteessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos