Ravinteli Armaksen Sami Kantonen avasi toisen lounaspaikkansa Krookilaan – ”Kermaa käytetään säästelemättä”

Krookilan Toivo tarjoaa kotiruokaa ”pienellä nykyajan twistillä”. Ensimmäisenä päivänä oli hernekeittoa ja pannaria, mutta perinteinen lounaspöytä tulee saman tien mukaan kuvioihin.

Krookilan Toivo -lounasravintola aloittaa kolmen hengen voimin, etualalla Sami Kantonen ja taustalla Kari Koistinen sekä Saara Kangas.

24.2. 6:00

Hernekeitto ja pannari on tunnetusti naitettu torstain kanssa. Saman ratkaisun teki Raision Krookilan kotiseutukeskuksen uusi yrittäjä Sami Kantonenkin, kun hän avasi Krookilan Toivo -lounasravintolansa torstaina.

Perjantainakin on vielä keittotarjoilu, mutta lauantaina ja ensi viikosta lähtien saatavilla on perinteinen lounaspöytä lämpimine ruokineen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos