Ravinteli Armaksen Sami Kantonen avasi toisen lounaspaikkansa Krookilaan – ”Kermaa käytetään säästelemättä”
Krookilan Toivo tarjoaa kotiruokaa ”pienellä nykyajan twistillä”. Ensimmäisenä päivänä oli hernekeittoa ja pannaria, mutta perinteinen lounaspöytä tulee saman tien mukaan kuvioihin.
Krookilan Toivo -lounasravintola aloittaa kolmen hengen voimin, etualalla Sami Kantonen ja taustalla Kari Koistinen sekä Saara Kangas. Kuva: Mika Peltotalo
Mika Peltotalo
24.2. 6:00
Hernekeitto ja pannari on tunnetusti naitettu torstain kanssa. Saman ratkaisun teki Raision Krookilan kotiseutukeskuksen uusi yrittäjä Sami Kantonenkin, kun hän avasi Krookilan Toivo -lounasravintolansa torstaina.
Perjantainakin on vielä keittotarjoilu, mutta lauantaina ja ensi viikosta lähtien saatavilla on perinteinen lounaspöytä lämpimine ruokineen.