Kirjastojärjestelmän päivitys sulkee seudun kirjastot toukokuun puolivälissä

Vaski-kirjastojen kirjastojärjestelmä päivitetään 16. – 17.5., ja silloin myös Raision ja Naantalin kirjastot ovat suljettuina.

Vaski-verkkokirjasto sulkeutuu 15.5. klo 22. Palvelut pyritään palauttamaan käyttöön 17.5. klo 12 mennessä tai heti kun päivitys on valmis. Järjestelmäpäivityksen aikana verkkokirjastoon ei voi kirjautua, joten lainojen uusiminen, aineiston varaaminen, maksujen maksaminen tai asiakastietojen päivittäminen eivät onnistu. Myös e-aineistot ovat poissa käytöstä.

Raisio

Kirjasto on suljettu myös 18.5. helatorstaina. Lehtiosaston omatoimialue on suljettu 16. – 18.5.

Muistathan uusia tai palauttaa lainasi ajoissa, että saldoon ei kerry myöhästymismaksuja järjestelmäpäivityksen aikana. Sulkemisaikaan osuvien varausten noutoaikaan tulee kolme lisäpäivää.

Lainoja voi tuoda kirjaston yöpalautusluukkuun, mutta ne palautetaan vasta perjantaina 19.5.

Naantali

Naantalin kirjastoissa on poikkeavia aukioloaikoja vappuna ja myöhemmin toukokuussa. Vappuaattona sunnuntaina 30.4. pääkirjastossa ja Rymättylän kirjastossa ei ole omatoimiaikaa. Vapunpäivänä maanantaina 1.5. kirjastot ovat kiinni, mutta omatoimiaika on käytössä normaalisti.

Kirjastot ja palvelupisteet ovat avoinna ke 17.5. klo 12–15, omatoimisesti voi asioida pääkirjastossa klo 12–21 ja Merimaskun ja Rymättylän kirjastoissa klo 12–20.

Helatorstaina 18.5. kirjastot ovat kiinni, mutta omatoimiaika on käytössä normaalisti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos