Merimaskun lähikirjastoon pääsee nyt myös omatoimiajalla

Omatoimikirjastoon kirjaudutaan kirjaston ulko-oven vieressä olevalla lukijalaitteella

Merimaskun lähikirjastossa on otettu tällä viikolla käyttöön omatoimiaika, jolloin kirjastoon pääsee myös normaalien palveluaikojen ulkopuolella. Omatoimiaika on käytössä joka päivä: arkisin klo 7–20 ja pyhinä ja viikonloppuina klo 7–17. Omatoimisesti on mahdollista lainata ja palauttaa aineistoja automaatilla, noutaa omia varauksia ja lukea lehtiä. Kirjastossa voi käyttää myös asiakastietokonetta ja langatonta verkkoa.

Omatoimiaikana kirjastoon pääsee näyttämällä omaa Vaski-kirjastokorttia ulko-ovella sijaitsevassa lukijalaitteessa ja näppäilemällä tunnusluvun. Tunnusluku on sama, jota käytetään verkkokirjastossa ja automaateilla. Mikäli kirjastokorttiin ei ole vielä liitetty tunnuslukua, saa sen palveluaikana kirjastosta.

Omatoimikirjastoon jokainen asiakas kirjautuu omalla kirjastokortilla, poikkeuksena ovat huoltajan seurassa tulevat lapset. Asiakas sitoutuu kirjautumalla noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä. Omatoimiaikana kirjaston tiloja valvotaan kulunvalvonnalla ja tallentavalla kameravalvonnalla.

Merimaskun lähikirjaston palveluajat pysyvät ennallaan eli henkilökunta on paikalla ma ja to klo 13–19, ti, ke ja pe klo 9–15 ja aattopäivinä klo 10–15. Omatoimiajat ovat arkisin klo 7–20 ja viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 7–17.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos