Hyvinvointialue tarjoaa henkilöstölleen lipun festareille – listalla kuusi vaihtoehtoa

Yksi festarivaihtoehto on Turun DBTL.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden viettää yhteisiä kesäpäiviä Varsinais-Suomen festareilla. Työntekijät saavat lunastaa Varhan kustantaman ilmaislipun valitsemalleen kesäfestivaalille.

Festarisatsauksella halutaan edistää hyvinvointialueen työntekijöiden työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Aluehallitus päätti kokouksessaan 20.12.2022 varata 500 000 euroa yhteisöllisyyden kehittämiseen. Rahan käyttötavasta sovittiin tämän kevään aikana henkilöstöjärjestöjen työryhmässä.

”Punnitsimme erilaisia vaihtoehtoja ja päädyimme siihen, että haluamme rakentaa Varhan yhteishenkeä nimenomaan olemalla varhalaisina osana kokonaisuutta. Pidimme tärkeänä, että pääsemme heti ensimmäisen kesän aikana tutustumaan toisiimme hyvänmielen tapahtumissa. Myös omia tilaisuuksia harkittiin, mutta Varha toimii niin laajalla alueella ja henkilöstöä on niin paljon, että käytännössä omat tapahtumat olisivat tulleet kustannussyistäkin mahdottomiksi tarjota kaikille. Näiden kaoottisten vuosien jälkeen ajattelimme, että rock, rauha ja rakkaus yhdistäisivät meitä”, kertoo tiedotteessa SuPerin pääluottamusmies ja Varhan festarityöryhmän jäsen Jenni Päätalo.

#VarhaGoesFestarit-hanke toteutetaan yhteistyössä festivaalijärjestäjä United Festivalsin kanssa. Hyvinvointialueen työntekijät voivat valita kuuden eri vaihtoehdon joukosta itselleen mieleisen festaripäivän.

Varhan henkilöstölle järjestetään tapahtumiin oma tapaamispiste, jossa on yllätysohjelmaa ja kilpailuja. Lisäksi henkilöstö saa Varhalle räätälöidyt pääsylippurannekkeet, jotta toisten varhalaisten tunnistaminen festareilla helpottuu.

Festarietu on tarjolla Varhan työntekijöille, joilla on voimassa oleva palvelusuhde ja jotka ovat 1.6.2023 mennessä työskennelleet hyvinvointialueella vähintään kolme kuukautta tämän vuoden aikana. Työajan pitää ylittää 20 prosenttia, eikä työntekijä ole yli 60 päivää kestävällä palkattomalla poissaololla. Varhassa on noin 23 000 työntekijää.

Kesäfestareiden lisäksi hyvinvointialueen työyksiköihin on varattu 25 euroa työhyvinvointirahaa henkilöä kohden.

Festarivaihtoehdot Varhan henkilöstölle

•Karjurock (Uusikaupunki) to 20.7. (ikärajaton päivä)

•Karjurock (Uusikaupunki) pe 21.7.

•DBTL (Turku) to 27.7.

•DBTL (Turku) pe 28.7.

•Smugglerrok (Lieto) pe 4.8.

•Friends & Music Festival (Salo) la 19.8.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos