Hävikkiviikko alkaa: suomalainen heittää ruokaa roskiin keskimäärin yli 20 kiloa vuodessa

Arkisto/Inka Soveri
Hävikkiviikko alkaa: suomalainen heittää ruokaa roskiin keskimäärin yli 20 kiloa vuodessa

Jokainen meistä heittää vuodessa ruokaa roskiin keskimäärin 20–25 kiloa.

Rannikkoseutu

Tällä viikolla 11.–17. syyskuuta vietetään valtakunnallista Hävikkiviikkoa. Ruokahävikin vähentämiseen tähtäävä teemaviikko pidetään nyt jo viidennen kerran.

Ruokahävikki on edelleen merkittävä globaali ongelma. On arvioitu, että kaiken kaikkiaan maailman…


Haluatko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Rannikkoseutu tästä.


Etusivullamme juuri nyt: