Intialaista noutoruokaa naantalilaisesta kotikeittiöstä - ”Suosio räjähti käsiin”

Naantalilaiset Jabar Abdul ja Bodil Sjöblom-Abdul kokkaavat tilauksesta intialaista kotiruokaa. Palvelu pelaa Facebookin kautta.

Päivi Savolainen
Intialaista noutoruokaa naantalilaisesta kotikeittiöstä - ”Suosio räjähti käsiin”

Jabar Abdulin ja Bodil Sjöblom-Abdulin mukaan intialaisessa ruuassa on lähtökohtana kastikepohja, jota maustetaan ruokalajista riippuen lisää. Abdul raastaa kookoksen maltoa Intiasta tuomallaan raastimella.

Päivi Savolainen

Itä-Immasessa sijaitsevan omakotitalon keittiössä leijuu intialaisten aromien ja kolmen eri kielen suloinen sinfonia. Hellan vierustaa värittää lasipurkkien rivistö: Garam masalaa, jeeraa, chiliä, currya, kardemummaa, neilikkaa, laakerinlehtiä. Kuusivuotias William…


Haluatko lukea lisää?

Tilaajana sinulle kuuluu koko verkkosisältömme. Kirjaudu sisään tai tilaa Rannikkoseutu tästä.


Etusivullamme juuri nyt: