Karvetin koulu juhli näyttävästi 100-vuotiasta Suomea

Karvetin koulu
Karvetin koulu juhli näyttävästi 100-vuotiasta Suomea

Juhlassa nähtiin voimisteluesitys.

Rannikkoseutu

Karvetin koulu juhlisti Suomen 100-vuotissyntymäpäivää keskiviikkoiltana 29.11. Tunnelmallinen konsertti järjestettiin Naantalin kirkossa. Juhlayleisöä oli paikalle kertynyt yli 700.

Yleisö sai nauttia monipuolisesta ohjelmasta. Konsertissa esiintyi Karvetin koulun oppilaita 1.-6. luokilta. Kuoroesitys Täällä Pohjantähden alla aloitti konsertin ja Konevitsan kirkonkellot soivat upeassa kantele-esityksessä.

Suomen 100 -vuotinen taival itsenäisenä maana näkyi konsertin sisällössä. Ekaluokkalaisten Kotka-laulu lippukulkueineen oli hellyyttävä. Aleksis Kiven tekstittämät laulut Laulu oravasta ja Metsämiehen laulu kajahtivat reippaasti kolmas- ja viidesluokkalaisten esittäminä.

Myrskyluodon Maijan tarina näkyi kauniissa voimisteluesityksessä. Niin kaunis on maa sai yleisön herkistymään kauniilla huilu- ja kantelemusiikillaan. Myös Lapin kesä kitaralla soitettuna oli herkkää kuultavaa. Yleisökin pääsi mukaan yhteislaululla Sininen ja valkoinen Karvetin koulun bändin säestyksellä.

Juhla huipentui Finlandia-hymniin ja Maamme-lauluun.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio