Kysely Naantalin tulevasta koulu- ja päiväkotiverkostosta

Naantalin kaupunki kerää mielipiteitä kaupungin tulevasta koulu- ja päiväkotiverkostosta. Sähköinen kysely on avoinna kaupungin nettisivuilla 15.12 asti.

Kysely päätettiin toteuttaa lokakuussa osana koulu- ja päiväkotiverkkoselvityksen työsuunnitelmaa. Vastauksia hyödynnetään asian valmistelussa ja päätöksenteossa.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    On tärkeää pitää kuntaliitoksen ex-kunnat elinvoimaisina(=koulujen ja päiväkotien ylläpitoa eikä hankaloiteta enää yhtään ainakaan rymättylästä, merimaskusta tai velkualta), kuten aikoinaan kuntaliitosta puuhatessa luvattiin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio