Naantalin Alko uudistuu lähimyymäläksi – "Tuotteiden vaihtuvuutta lisätään"

Naantalin Alko on suljettuna 11–14.12 ja se avataan uudistettuna perjantaina 15.12. klo 9.

–Ilmeuudistuksen yhteydessä valikoimaa uudistetaan asiakaskysyntää entistä paremmin vastaavaksi. Tuotteiden vaihtuvuutta tullaan lisäämään entisestään, sanoo Lounais-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti tiedotteessa.

Naantali remontoidaan uuden konseptin mukaiseksi lähimyymäläksi, jota luonnehditaan kompaktiksi ja helposti hahmotettavaksi.

Naantalin valikoima koostuu noin 1 200 tuotteesta, joista viinejä on yli puolet, panimotuotteita parisataa ja väkeviä noin 350. Myymälä toimii myös verkkokaupan noutopisteenä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio