Oikaisu

Isosuon jäteaseman toimintaa koskevassa jutussa kerrottiin, että kotitalousjätteitä voi tuoda maksutta Isosuolle alle 50 kilon erissä. Tämä mahdollisuus koskee kuitenkin vain vaarallisia kotitalousjätteitä.

Jutussa neuvottiin myös lajittelemaan erikseen polttokelpoisia esineitä, kuten rikkinäisiä astioita tai leluja, likaisia kartonkeja tai papereita sekä likaisia muovipusseja ja -pakkauksia. Turun Seudun Jätehuollosta kerrotaan, että kaikki nämä jätteet lajitellaan polttokelpoiseen jätteeseen, eikä niitä lajitella erikseen. Puhtaat kartongit, paperit, muovipussit ja -pakkaukset lajitellaan erikseen omille jätelavoille, josta ne matkaavat eteenpäin materiaalina. Vain puhtaat kelpaavat materiaalihyötykäyttöön. Likaiset pakkausjätteet lajitellaan polttokelpoiseen jätteeseen.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio