Turkuun ja Naantaliin isot kenovoitot maanantain arvonnasta

Veikkaus
Turkuun ja Naantaliin isot kenovoitot maanantain arvonnasta

Kenon ilta-arvonnasta osui maanantaina kaksi suurta voittoa Varsinais-Suomeen.

Turussa 400 000 euron voitto meni kahden osuuden porukalle, joka oli pelannut pelinsä Ispoisten R-kioskissa. Voitto tuli 10-tason täysosumalla ja kahden euron panoksella. Voittajat eivät olleet käyttäneet pelatessaan Veikkaus-korttia, joten voitot on lunastettava Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Varsinais-Suomessa oli onnekas ilta, sillä samasta arvonnasta osui myös 100 000 euron voitto naantalilaiselle nettipelaajalle. Voitto tuli 50 sentin rivipanoksella ja 10-tason täysosumalla. Voittaja saa voittonsa suoraan tililleen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio